Releases

WP Cerber Security 7.9


English version: WP Cerber Security 7.9


We blijven de algoritmen van WP Cerber Security verbeteren om te reageren op nieuwe cyberbeveiligingsbedreigingen en -risico's. Dit is wat je in deze versie krijgt.

Nieuwe functies

  • Traffic Inspector heeft een nieuwe foutbewakingstool die werkt als een extra beveiligingslaag. De plug-in controleert verdachte verzoeken die 4xx- en 5xx-HTTP-fouten veroorzaken en blokkeert IP-adressen die agressief dergelijke verzoeken genereren. Zoals altijd kunt u al deze verzoeken controleren op de Live Traffic-pagina als verkeersregistratie is ingeschakeld . De plug-in houdt geen toezicht op verzoeken aan normale websitepagina's zoals berichten, categorieën, tags, enz. De plug-in kan af en toe een IP-adres van een Googlebot blokkeren, maar dit heeft geen invloed op de indexering van de website en verhindert niet dat Googlebot de website crawlt.
  • Een set WordPress-navigatiemenukoppelingen. Menu-items voor inloggen, uitloggen en registreren kunnen automatisch worden gegenereerd en weergegeven in elk WordPress-menu of een widget. De links worden weergegeven in de context van een gebruiker en hebben een juiste nonce-waarde.
  • Loggen van softwarefouten. Een handige functie die PHP-fouten registreert en laat zien op de Live Traffic-pagina. Deze functie kan handig zijn voor een analyse van de hoofdoorzaak. Het kan worden ingeschakeld in de instellingen van Traffic Inspector. Op de Live Traffic-pagina worden alle verzoeken met een softwarefout gemarkeerd met het SE -teken. Er is wel een grens. Om overmatige I/O-databasebewerkingen in een buggy-omgeving te voorkomen, worden alleen de eerste 15 fouten opgeslagen.
  • Een nieuwe exportfunctie voor Traffic Inspector . Hiermee kunnen alle logboekvermeldingen of een gefilterde set uit het logboek van HTTP-verzoeken worden geëxporteerd.

Verbeteringen

  • Meerdere verbeteringen aan de Firewall-algoritmen van Traffic Inspector . Kortom, de detectie van versluierde kwaadaardige SQL-query's en -injecties is verbeterd.
  • Verbeterde afhandeling van verkeerd opgemaakte verzoeken aan wp-cron.php.

Bugfixes

  • Een bug verholpen: het aantal e-mailmeldingen per uur kan de geconfigureerde limiet overschrijden.
  • Een PHP-melding verholpen die optreedt wanneer de plug-in een e-mailmelding verzendt met het lege activiteitenlogboek van de plug-in.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.