Releases
Releases
Posted By Gregory

WP Cerber Security 8.6.7


English version: WP Cerber Security 8.6.7


We blijven WP Cerber ontwikkelen en verbeteren om betere beveiliging, betrouwbaarheid en prestaties te leveren aan uw WordPress-websites. Deze versie brengt veel kleine maar belangrijke verbeteringen aan de plug-incode en een paar bugfixes.

Nieuwe functies

In de professionele versie van WP Cerber kunt u nu alleen gebruikersregistraties toestaan voor IP-adressen in de White IP Access List. De nieuwe instelling staat op de pagina Gebruikersbeleid/Globaal. Nu heb je in totaal drie opties die je naar behoefte kunt combineren:

Verbeteringen

  • Alle URL's in de logboeken worden in verkorte vorm weergegeven zonder het domein van de website. Het heeft niet veel waarde om bekende dingen te zien. Als u echter de oude look wilt behouden, kunt u deze regel toevoegen: const CERBER_FULL_URI = 1; naar de wp-config.php
  • Er is een nieuw "IP Whitelisted"-label met groene randen geïntroduceerd. Het wordt weergegeven in een logboekrij op Live Traffic als het IP-adres in de witte IP-toegangslijst stond, maar de juiste instelling "Gebruik witte IP-toegangslijst" niet was ingeschakeld op het moment dat de gebeurtenis werd vastgelegd.
  • Alle niet-REGEX-vermeldingen in de lijst met verboden gebruikersnamen (logins) zijn nu niet hoofdlettergevoelig. Dit is alleen van toepassing op standaard Latijns-gebaseerde (ASCII) WordPress-gebruikersnamen. Gebruik REGEX als u een speciaal teken in een gebruikersnaam moet specificeren.
  • Als u nu met de muis over een rood vierkant pictogram beweegt in het Activiteits- of Live Verkeerslogboek, ziet u de reden waarom het IP-adres in de rij momenteel is vergrendeld.
  • Als u nu met de muis over een groen of zwart vierkant pictogram van de Toegangslijst beweegt in het Activiteits- of Live Verkeerslogboek, ziet u de opmerking die u eerder hebt opgegeven voor dat item in de Toegangslijst.
  • De starttijd van de dagelijkse onderhoudstaken is nu ingesteld op de nacht om 02:20. Als u ze nodig heeft om opnieuw te worden gepland, kunt u de cron-taak "cerber_daily" handmatig verwijderen via een plug-in of WP Cerber deactiveren/activeren.

Andere veranderingen

  • IP CIDR-notaties met, nou ja, een beetje vreemd maar legitiem, /32-netwerkmasker worden nu ondersteund in de IP-toegangslijsten en werken goed als afzonderlijke IP-adressen.
  • De naam van de websitegroep in de kolom Groep op de websitelijst van Cerber.Hub is een koppeling die u naar de lijst met websites in de groep brengt.
  • Een PHP-softwarewaarschuwing in het bestand /wp-includes/class-phpass.php op regel 68 die u in zeldzame gevallen ziet, wordt niet meer geregistreerd in het live verkeerslogboek. Het slaat nergens op, want het is geen kritieke fout, de oude code in het bestand is tien jaar geleden geschreven en uiteindelijk geeft niemand er echt om.
  • Detectie van gebruikersbrowser en apparaat is verbeterd.

Bugfixes

  • Een bug met REST API-beperkingen – geconfigureerde beperkingen hebben geen effect als een WordPress niet in de hoofdmap van een website is geïnstalleerd (er is een pad in de site-URL). Getroffen versies: 8.6.1 en nieuwer.
  • Een bug in het logsubsysteem: afhankelijk van de serverconfiguratie worden ingediende formuliervelden niet opgeslagen in de database (als dit is ingeschakeld in de loginstellingen). Getroffen versies: 8.6.5 en 8.6.6.
  • Een bug met de admin CSS-stijlen van Cerber die in de vorige versie waren toegevoegd en de bovenste pagineringslinks verborgen op de pagina's "Alle berichten" en "Alle berichten".

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.