Releases

WP Cerber Security 8.5.9


English version: WP Cerber Security 8.5.9


Deze versie voegt verschillende kleine functies, verbeteringen en bugfixes toe. Het is ook bijgewerkt en getest om PHP 7.4 volledig te ondersteunen en compatibel te zijn.

  • In het Live Traffic-logboek kunt u nu verzoeken met softwarefouten zoeken en eruit filteren als deze zich hebben voorgedaan. Met twee nieuwe velden in het formulier Geavanceerd zoeken kunt u zoeken naar een woordgroep in foutbeschrijvingen en bestandsnamen of eenvoudigweg alle verzoeken uitfilteren die fouten hebben opgeleverd. Merk op dat u "Softwarefouten opslaan" vooraf moet inschakelen in de instellingen van Traffic Inspector.
  • De lay-out van de lijst met slave-websites op de hoofdpagina van Cerber.Hub is verbeterd om de lijst nauwkeuriger weer te geven op smalle en mobiele schermen.
  • Als een slave-website de professionele versie van WP Cerber heeft, heeft deze een PRO-teken in de kolom "WP Cerber". De vervaldatum van de licentie wordt weergegeven wanneer u met de muis over het bord beweegt.

Bugfixes

  • Een bug met het weergeven van lange bestandsnamen in de quarantaine van de Security Scanner waardoor het niet beschikbaar is om handmatig in quarantaine geplaatste bestanden te verwijderen of te herstellen.
  • Een bug die het installeren van een geldige licentiesleutel op een Cerber.Hub-masterwebsite vereist om het configureren van instellingen op slave-websites op afstand mogelijk te maken, wat niet de bedoeling is.

I'm a team lead in Cerber Tech. I'm a software & database architect, WordPress - PHP - SQL - JavaScript developer. I started coding in 1993 on IBM System/370 (yeah, that was amazing days) and today software engineering at Cerber Tech is how I make my living. I've taught to have high standards for myself as well as using them in developing software solutions.

View Comments
There are currently no comments.